БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА КЛОУНАДА


Режисирано от БСП, ДПС, АТАКА , изпълнено от ГЕРБ. Отрочетата на БКП- “БСП, ДПС, АТАКА, ГЕРБ “ са страхотни артисти. Заблудиха част от населението на България, а другата я купиха.

Инсцинираха протести, както навремето учителската стачка. Защо казвам, че иснцинираха протести- ами много просто, пуснаха протестиращите на избори със своя партия, която въпреки, че не е парламентарно представена( по закон само парламентарно представените партии и коалиции имат право ) имаха право на предизборни изяви в медийното пространство (националната телевизия ) . Защо не дадоха възможност и на другите непарламентарно представени партии и коалиции да излязат по Националните канали на телевизията?  Замазаха очите на обикновените вярващи в протестите.- “ Видите ли как се чува гласът на протестиращите, ама не ви казваме, че подменихме хората и в изборите участваха, такива, дето въобще не са били по площадите.”

Има два възможни варианта : 1. Или тези избори са фалшифицирани, или 2. Хората са така манипулирани, че са станали малоумни.

Не може в нормална ситуация да бъдат избрани отново същите хора, които бяха изгонени от Парламента и Правителството…

И всичките тия “съратници” раздухват в момента “балона”, че видите ли нямало как да съставят правителство. Ами нали интересите им са едни и същи – ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ ДА ВЛЯЗАТ В ДЖОБОВЕТЕ ИМ !?!… Нали за това изкараха тези изборни резултати ! Не допуснаха нито един честен човек до Парламента и Правителството, за да могат да покриват далаверите си.

Ей такива мисли ми се въртят в главата тези дни, защото както се казва “ Не може лайната да не са вкусни, я вижте колко мухи кацат на тях ! “

 

18.05.2013г

Русе                  Светланда Йорданова Рашкова

  1. Няма коментари.

You must be logged in to post a comment.