ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ВОЛЕН СИДЕРОВ


ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ВОЛЕН СИДЕРОВ

 

Гледайки филма по телевизия СКАТ : http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=820

 

 

Производство: 2006г.
Силвия Трендафилова – режисьор
Димитър Аврамов – сценарист
Силвия Трендафилова – сценарист
Иван Банчев – оператор

131 години след Априлското въстание и 129 години от Освобождението, у нас е в ход планът „Баязид 2“ – второто потурчване на България. Какво се крие зад това понятие? Кои са неговите идеолози? Каква е историческата истина за мюсюлманите в България и как се проявява турската експанзия срещу страната ни днес? Ще я има ли България или ще остане само географско понятие, заради престъпното нехайство на управляващата ни върхушка? Отговор на тези и още въпроси ще откриете в „Новото робство“ – документална филмова поредица от 6 части, която разследва подривната дейност срещу българската държава и българския народ. С конкретни примери, факти и документи са представени процесите на обезбългаряване в районите с българомохамеданско население и натиска върху българите в т. нар. смесени райони. Във филма ще видите за първи път секретни документи, непоказвани досега, които свидетелстват за скандални акции срещу националната ни сигурност.

Новото робство:

ПЪРВА ЧАСТ

Представя съвременната форма на робството (протурска културна, образователна, религиозна, медийна и политическа пропаганда). Вторият акцент е в основата на плана „Баязид 2“ – новото потурчване на България.


ВТОРА ЧАСТ

Втората част на филма е посветена на „Скритата война“ – война срещу протурската пропаганда за запазване на родовия корен у българомохамеданите.


ТРЕТА ЧАСТ

В третата част на филма са обособени самостоятелно 2 теми: Турският тероризъм и Училищната пропаганда.


ЧЕТВЪРТА ЧАСТ

Обект в четвъртата част на филма е т. нар. Турско националноосвободително движение – нелегална, антибългарска организация, видно от нейния устав. Представено е също агентурното минало на Ахмед Доган.


ПЕТА ЧАСТ

Тази серия разследва шпионската и сепаратистка дейност на ДПС, както и скандалното поведение на нейните партийни членове на обществени места.


ШЕСТА ЧАСТ

Последната част на филма разглежда: фалшифициране на българската история, оскверняването на български гробове, незаконен градеж на джамия в Кърджали и апогеят на българското самоунижение – Призът за толерантност в град Търговище.

 

 

Установявам за пореден път висшата политическа класа на Ахмет Доган. При действащо законодателство, той е успял данаправи държава в държавата.

ДПС бе създадено, като «Движение за права и свободи» и в него членуваха Българи. Но като истински политик Доган го използва и чрез него осъществи собствените си интереси. Така правят истинските политици.

А какво направи Волен Сидеров. При готова създадена  българска коалиция « Да живей България» през 2005 година, предаде националните интереси и оглави «АТАКА» – формация, която никой неразбра, кога и ка се учреди, но беше допусната до избори. Целта на създаването й бе да обезглавят българските националисти и успяха. Какво всъщност стана : Волен Сидеров бе водещ на предаване АТАКА по телевизия СКАТ. В това предаване излизаха лидерите на Национално-патриотичните движения в България, които излагаха своите виждания и решения. Хората, които гледаха това предаване виждаха своите желания. Но голяма част от тях не можеха данаправят разлика между «Водещ» на предаване и «Лидер». За тях водещият Сидеров се възприемаше, като лидер, а не хората, които участваха в предаването.

Създателите на АТАКА знаеха това и подкупиха В.Сидеров, като по този начин присвоиха гласовете на обикновенните Българи. Хората, които са гласували за АТАКА, не са виновни, защото техният интелект е такъв, но В. Сидеров ако беше ПОЛИТИК, за какъвто се мисли, нямаше да постъпи така. 2005 година за пореден път Националистическите и патриотичните организации в България се бяха обединили и ако той не се беше ПРОДАЛ – успехът беше гарантиран. Но за съжаление Сидеров не е политик. Той се отъждествява с Хитлер, но пропуска, че Хитлер се съгласява да оглави Национал социалистическата германска работническа партия(НСГРП) , която е наброявала 55 хиляди членове главно в Бавария – т.е. вече съществуаща партия и като нейн водач

10 години е проповядвал идеите си в цялата територия на Германия.( който не знае подробностите нека прочете книгата « Моята борба», чийто автор е Адолф Хитлер).

За разлика от Хитлер, Сидеров излиза от редиците на НК « Да живей България»  –  истинските радетели за просперитета на България.Продава се (като продава и националните интереси на България) и повежда никому неизвестната до този момент  политическа формация АТАК, зад която стояха комунисти, като Огнян Сапарев и «Съюза на антифашистите в България». Дали поласка ЕГОТО си, не знам, но стана депутат, нещо, което щеше да получи и ако си беше останал в НК.

Но за разлика от него коунистите, които му платиха постигнаха целите си. Национализма се опорочи. Стана «мръсна» дума в България и това даде възможност на политици, като Ахмет Доган дапостигнат целите си.

 

28.02.2012 година

Русе                                           Светланда Йорданова Рашкова

  1. Няма коментари.

You must be logged in to post a comment.