ПРЕДАТЕЛЯТ СИ Е ПРЕДАТЕЛ


ПРЕДАТЕЛЯТ СИ Е ПРЕДАТЕЛ

 

Рядко гледам новини по нашите телевизонни канали, защото обикновено е “бълвоч”, но провидението си знае работата и винаги виждам това, което трябва да видя. Та така, днес гледам новини по Нова телевизия и какво виждам – Волен Сидеров за пореден път доказа, че е фурнаджийска лопата. Достатъчно е да му се плати и той веднага се отказва от позициите си.

Никога не съм била член на БКП, нито на БСП и не съм пристрастна. Но фактът си е факт. Тези дни В. Сидеров бе с БСП и внесоха предложение в Прламента по въпроса за АЕЦ Белене, но от ГЕРБ му платиха и той предаде БСП, така като 2005 година предаде НК “ Да живей България”.

В сила е поговорката – “Вълкът кожата си мени, но нравът – никога”.

Е, досадна съм, но В. Сидеров опорочи всичко Българско и Национално. В наше време, заради него понятието “ ПАТРИОТ” , “ НАЦИОНАЛИСТ” и “РОДОЛЮБЕЦ” станаха мръсни думи.

Трагедията на Българската Нация са ПРЕДАТЕЛИТЕ. Това са хората, които през всичките векове, са предавали НАЦИАНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ  и са сравними единственно с ЮДА. Но май не съм справедлива, те са по-големи злодеи и от него. Защото Юда се е отрекъл 3 пъти от Христос, но Националните предатели, като В.Сидеров, се отричат от НАРОДА  И НАЦИОНАЛНАТА СИ ПРИНЕДЛЕЖНОСТ, ОТ РОДИНАТА СИ , винаги щом им поднесат ПАРИ.

 

19.04.2012

Русе                                                       Светланда Йорданова Рашкова

  1. Няма коментари.

You must be logged in to post a comment.