НАЛАПАН КОКЪЛ СЕ НЕ ПУЩА, НАХАПАНА ПЪРЖОЛА СЪЩО, А БАНИЦАТА СИ Я ИСКАМЕ ЦЯЛА


НАЛАПАН КОКЪЛ СЕ НЕ ПУЩА, НАХАПАНА ПЪРЖОЛА СЪЩО, А БАНИЦАТА СИ Я ИСКАМЕ ЦЯЛА

Исками се да не ми пука за това какво става в липсващата политика на България, но… уви само ми се иска. Управляващите на даденият етап си заравят „кокали” за бъдещето, защото смятат че са вечни и че смъртта няма да ги застигне. Смъртни сте! Не забравяйте, че сте смъртни! Това е единствената причина, която не може да ви осигури налапване на цялата „Вселена”.

Но на Вас не ви пука „дами” и „господа”(в кавички, защото не сте нито дами, нито господа), какво ще остане от България и какво ще завещаете за идните поколения. Вие се интересувате единствено от това, какво ще влезе във вашите джобове, но същевременно Ви е страх, че някой може да ви отнеме „имането”. Създадохте икономически условия, които прогонват децата ни на вън, отхвърляте икономически проекти, които могат да осигурят работа и достойно заплащане на хиляди хора живеещи в България, само защото няма как да откраднете парите от тези проекти. Правите избори в най-подходящото за Вас време(веднага след отпуските и преди зимния период). Не може да Ви се отрече факта, че сте се съобразили изцяло със собствените си интереси. Август месец е месец за активната почивка и голяма част от хората са в отпуск, което означава, че няма да обърнат внимание и Вие ще регистрирате за изборите само угодните ви партии и коалиции. Аз обаче имам способността да виждам и чувам това, което не трябва… И така снощи в новините ( а аз почти не гледам такива) чувам, че е отказана регистрация на партия”Другата България” и партия БКП, поради технически причини. Е как така?!? Тези партии са участвали във всички избори до сега и сега изведнъж имат технически неуредици?!?

НЕ !!! Всеки друг може да заблудите, но не и МЕН!

Истината е, че тези партии могат сериозно да разклатят победата на Бойко Борисовата и Сергей Станишевата партии. Партия „ Другата България” е партия на живеещите извън България и те не гласуват за Бойко Борисов, а БКП отнема гласове от БСП, защото хората, които са наистина с леви убеждения гласуват за БКП, а не за БСП.

Нерегистрацията на тези партии, води до негласуване на технят електорат, който така или иначе фигурира в Изборните списъци и по тази причина според ПРОПОРЦИОНАЛНАТА  система за гласуване, ще бъде прехвърлен в ГЕРБ и БСП.

На предните избори едва успяха да обяснят, защо няма места за гласуване в много държави и защо не се въведе Електронното гласуване, а сега знаят, че след като Пратия „Другата България” не е регистрирана, няма да има брожение от живущите в чужбина, а гласуващите за БКП няма да посмеят да кажат, че не гласуват за БСП.

За пред световната политическа общественост ще си измиете ръцете, но не забравяйте, че сте СМЪРТНИ!

 

22.08.2014

Светланда Йорданова Рашкова

 

Comments are closed.