БЕЗУМСТВОТО НА НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ( ЗАЩОТО ТЕ НЕ СА ПОЛИТИЦИ)


http://video.mail.ru/mail/bumba_lena/_myvideo/1479.html

Гледайки и слушайки този видео запис мога да кажа само : Абе вие луди ли сте?!?

Тази голяма екскурзия и смянята на имената, бе продиктувана от девиза на комунистите

“Разделяй и Владей!”

До тогава всички бяха Българи с различно Вероизповедение. Хората живееха мирно и кротко по човешки. Заедно бяха в радост и болка. Заедно са участвали по време на Войните. Рамо до рамо са се били за МАЙКА БЪЛГАРИЯ.

След този мерзки акт се заговори за “малцинства”. Ошашавените хора наистина започнаха да се държат като “малцинства” и започнаха да защитават интересите си, като такива. Смяната на имената беше продиктувано и направено от РОДООТСТЪПНИЦИ, така както ДПС от “Движение за Права и Свободи” се превърна в етническа партия.

От записа разбирам, че АТАКА  и “Национален фронт за спасение на България”, които се обявяват за истински РОДОЛЮБЦИ, искат да се премахне ДЕКЛАРАЦИЯТА, в която се признава, че смяната на имената на българските мюсулмани е геноцид. Да, господа – ГЕНОЦИД Е !

Тогавашните управляващи втрещиха хората – Изведнъж и директно им казаха ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИ ! Това беше равносилно на родово отричане – все едно майката и бащата да кажат “Ти не си наше дете ! “ , на собственото си дете.

 

07.06.2012г

Русе                                                 Светланда Йорданова Рашкова

  1. Няма коментари.

You must be logged in to post a comment.