Да се смее ли човек или да плаче!!!


ДА СЕ СМЕЕ ЛИ ЧОВЕК ИЛИ ДА ПЛАЧЕ !!!

 

Ето каква вест научих днес. Цитирам.
Волен Сидеров

“САЩ трябва да платят наем за ползването на военните бази у нас от 2006 до 2011 г., заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в декларация от парламентарната трибуна.

По негови изчисления общата сума била около 2 млрд. долара, а можело и да е по-голяма.

Сидеров твърди, че снощи срещнал случайно американския посланик Джеймс Уорлик в заведение и му е представил „сметката“, но Уорлик хвърлил папката на съседната маса и заплашил „да го унищожи“.

Затова Сидеров поиска посланик Уорлик да дойде в парламента и да се извини.

Лидерът на „Атака“ смята, че такова поведение към депутат е обида не толкова към личността, колкото към Народното събрание като цяло.

Освен това Волен Сидеров щял да се обърне към НСО, за да помоли за охрана.

Когато те заплаши посланикът на най-мощната държава, е нормално да се чувстваш застрашен, заяви той.

Лидерът на „Атака“ увери, че срещата е документирана.

Сидеров  обясни, че се опитвал да се срещне с посланика на САЩ от две години, за да му връчи тази сметка, защото не мисли, че е редно най-богатата държава в света да полза безплатно базите ни, докато в същото време България е в криза и няма пари нито за пенсии, нито за здравеопазване.”

 

Волен Сидеров май не знае следната информация. Пак цитирам:

“Пентагонът ще похарчи над 100 млн. долара за изграждане на нови военни бази в България и Румъния, след като правителството на президента Барак Обама неотдавна се отказа от проекта за разполагане на елементи от системата за противоракетна отбрана в Източна Европа, пише вестникът на въоръжените сили на САЩ „Старс енд страйпс“

Строежът на базата в Румъния ще бъде завършен през следващите два месеца, а базата в България ще бъде открита през 2011 или 2012 г., посочва „Старс енд страйпс“.

Базите, финансирани от САЩ, са притежавани от правителствата на България и Румъния. Те ще бъдат използвани съвместно от САЩ и страните домакини, добави Ръс.”

 

О този цитат разбираме, че базата още не е построена!!!

Лидерът на Атака дори не е обърнал внимание на следният факт- Базите, финансирани от САЩ, са притежавани от правителствата на България и Румъния. И понеже на него не му е ясно сега простичко ще обясня, какво означава понятието притежавани – това значи, че си собственик на нещо. Всички казваме притежавам, кола, къща или апартамент.  Излиза така, че държавата(Америка), която ще вложи пари в посторяването  на база, която става собственост на Българското правителство ще трябва да плаща наем, за нещо, което тя е построила, и е имала неблагоразумието да го подари на България.

За такъв случай, старите хора казваха – “О,Господи ! Слез да си прибереш вересиите!”

Но вересията в случая е – Волен Сидеров.

Ето какво четем в новината от днес

“Сидеров  обясни, че се опитвал да се срещне с посланика на САЩ от две години, за да му връчи тази сметка, защото не мисли, че е редно най-богатата държава в света да полза безплатно базите ни, докато в същото време България е в криза и няма пари нито за пенсии, нито за здравеопазване.”
Защо този “велик политик”, който се мисли за живия Хитлер, не вземе да си отговори сам на въпроса, защо “България е в криза и няма пари нито за пенсии, нито за здравеопазване.” , за що няма смелостта да нарече нещата с истинските им имена – а именно, че нашите управляващи са виновни за това !

Ще ви отговоря – Идват избори , Волен Сидеров иска да изпълни това, което му е врачувала покойната Вяра Кочовска, а именно, че той ще стане ПРЕЗИДЕНТ НА България, дори и да е за един ден, за да може после да взема президентска пенсия.
И вместо да има наглостта да иска американския “посланик Уорлик да дойде в парламента и да се извини”, да вземе час по скоро той да се извини на посланика. Че отново станахме за смях пред света с неговото не политическо държание. Просто той в стремежа си за власт, е забравил, каквое нормално човешко държание, а да не говорим, че това не държание на политик.

 

13.5.2011г

Русе                                               Светланда Йорданова Рашкова

 

  1. Няма коментари.

You must be logged in to post a comment.